جزييات افزايش شهريه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي

جزئیات افزایش شهریه دانشگاههای غیرانتفاعی

مديركل آموزشهای آزاد وزارت علوم با تشریح جزئیات افزایش شهریه موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: موسسات غیردولتی که هیأت امنا ندارند باید ظرف 3ماه برای تشکیل هیأت امنا اقدام کنند در غیراینصورت وزارت علوم رأسا برای افزایش شهریه آنها اقدام می کند.
.
اعمال افزایش در دو شهریه ثابت و متغیر

وی با بیان اینکه این افزایش 15 درصدی در دو شهریه متغیر و ثابت موسسات اعمال شده است، گفت: دانشگاههای غیردولتی غیرانتفاعی تا سقف عدد اعلام شده امکان افزایش شهریه را برای سال تحصیلی آینده دارند و دانشجویان ورودی جدید و دانشجویان فعلی این موسسات ملزم به پرداخت افزایش شهریه هستند
.
یک برداشت اشتباه از افزایش 15 درصدی شهریه ها

این مقام مسئول در وزارت علوم با یادآوری این موضوع که پیش از این میزان 10 درصد به شهریه دانشگاهها افزوده می شد، اظهار داشت: عده ای بر این باورند عدد 15 درصد جدا از رقم 10 درصدی است که هر ساله به شهریه ها افزوده می شد و با حساب و کتابی که انجام می دهند گمان می کنند شهریه دانشگاههای غیردولتی 25 درصد افزایش یافته است.
نادری تاکید کرد که برای سال تحصیلی جدید تنها 15 درصد به شهریه ها افزوده شده و رقم 25 درصد اصلاً در اعمال افزایش شهریه ها صحت ندارد.

اضافه کردن نظر

لطفا كد را در كادر وارد كنيد. ( تازه کردن )

کد امنیتی