24 آبان

فراخوان همکاری در انتشار ششمین شماره نشریه راه مهر

1932 دفعه

نشريه دانشجویی دانشگاه مهر البرز، با عنوان «راه مهر» كه در طي سال‌هاي​ 92 و 93 منتشر شده است، امسال با شروع سال تحصیلی جدید با رویکردی نو و با یاری شما دانشجویان عزیز منتشر خواهد شد. این نشریه یک نشریه کاملا دانشجویی و برگرفته از تلاش و همت دانشجویان بوده که از یک سو نگاهی به اتفاقات داخلی دانشگاه و از سوی دیگر مباحث علمی و اجتماعی روز دارد با توجه به رویکرد جدید نشریه و تلاش دست اندر کاران دانشگاه جهت افزایش بار علمی  و ارتقا ی سطح نشریه برای دریافت مدارج مناسب و در خور دانشجویان بر آن شدیم تغییراتی هر چند کوچک در روند اجرایی نشریه ایجاد نماییم. از این رو نیازمند همکاری بیش از پیش دانشجویان فعال در زمینه های مختلف هستیم.

در ضمن با هماهنگی های انجام شده امیدواریم به زودی​ شاخصهای مناسبی جهت افزایش انگیزه دوستان فعال در نظر بگیریم تا کمک های شما دوستان را به گونه ای هر چند مختصر قدردانی نماییم. همچنین نام و تصویر تمامی عزیزانی که در نشریه مشارکت دارند درج شده و داخل همان شماره از زحمات ایشان قدردانی می گردد

با توضیحات ارائه شده نشریه نیازمند ​همکاری دانشجو با توانمندیهای ذیل هستیم، دوستان علاقه مند لطفا  تا ساعت 20 روز شنبه 30 آبان با پست الکترونیکی خبرنامه نشریه در تماس باشند و رزومه فعالیت های خود را با ذکر پست مورد نیاز برای ما به آدرس ذیل ارسال نمایند.