24 آبان

معرفی وبسایت های آموزش آنلاین و رایگان‎

1927 دفعه

آموزش آنلاین دیگر یک بحث مرتبط با آینده نمی باشد. آموزش آنلاین اتفاق افتاده است. دیگر آن مقاومت اولیه هم که در مقابل هر حرکت و تغییر (چه مثبت و چه منفی)، به ویژه در دنیای تکنولوژی وجود دارد؛ در مقابل روشهای جدید آموزش بر بستر اینترنت دیده نمی شود. حتی دسته بزرگی از سخت ترین منتقدان اولیه نیز به اهمیت این نوع آموزش باورمند شده اند.

از این جهت، آنچه در این پست، بدان می پردازیم، صحبت از اهمیت آموزش آنلاین و چرایی آن نیست. مستقیم می رویم سراغ معرفی منابع مرتبط با آموزش آنلاین، به ویژه منابعی که به صورت رایگان از بهترین دانشگاههای دنیا در اختیار ما قرار گرفته است. در انتهای لیست نیز در کنار لیست ۱۰ تایی از منابع آموزشی خارجی، یک نمونه موفق از منابع آموزشی فارسی را نیز معرفی خواهیم کرد. امیدواریم که این لیست، نقطه شروع خوبی برای بهره مندی شما از کتابخانه دیجیتال عظیمی از بهترین آموزش های آنلاین دنیا باشد.