08 اسفند

استفاده از الگوی یکسان پایان نامه ها طبق الگوی وزارت علوم برای دانشجویان پژوهش محور اجباری شد

به گزارش دفتر پژوهش مهرالبرز، پیرو مصوبه چهلمین جلسه شورای پژوهشی موسسه از این پس دانشجویان پژوهش محور موسسه می بایست طبق الگوهای تدوین پایان نامه که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ها با طرح پارسا ابلاغ گردیده است استفاده نمایند.
لازم به ذکر است طرح موسوم به پارسا به منظور به کارگیری الگوهای توصیه شده وزارت علوم در تدوین پایان نامه ها که نهایتاً یکنواختی و مشابهت بیشتر در تنظیم و تدوین پایان نامه ها به بار خواهد آورد از این پس به عنوان الگو مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با دفتر پژوهش این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید و یا کارشناسان آموزشی خود مکاتبه نمایید.

⭐️لینک دانلود مستندات: https://bit.ly/2T6LL0Z