19 فروردين

آگهی مناقصه عمومی همكاری در توليد محتوای تخصصی الكترونيكی دروس دانشگاهی مهرالبرز

موسسه آموزش عالی مهرالبرز  در راستای ماموريت خود اقدام به فراخوان برای  همكاری  در "تولید محتوای الکترونیکی دانشگاهی" ازطريق مناقصه عمومی کرده است علاقه مندان می توانند با مطالعه شرايط دراين مناقصه شركت نمايند.

مراحل وشرايط :
الف) درخواست تيم های تولید محتوا به صورت رسمی به همراه دو نمونه محتوای آماده شده بصورت كروماكی در قالب محتوای دانشگاهی و محتوای دوره های حرفه ای، تخصصی و نیز سابقه کار و تجربیات شركت  .
 تبصره1 : درخواست از سوي شرکت های فعال در حوزه یادگیری الکترونیکی دراولويت خواهند بود .
ب) درخواست ها در موسسه، بررسی و هماهنگی های بعدی و مکاتبات مربوطه از طریق  موسسه صورت می پذيرد.
ج) موسسه بر اساس سابقه کار و رزومه درخواست کننده و نمونه کارهای انجام شده قبلی و رعایت مفاد این فراخوان، نسبت به پذیرش یا عدم پذیرش درخواست مختار است.
د) موسسه با متقاضیان واجد شرایط که درخواست های آنها و از جهات مختلف کمی وکیفی مورد تایید واقع شده مبادرت به عقد قرارداد شش ماهه  خواهد نمود.
ه) موسسه محتواهای تولید شده را از نظر تطابق با ضوابط بررسی کرده و در صورت تایید برای تسویه حساب اقدام می کند.
تبصره 2 : با توجه به ظرفیت های فیزیکی  و بالقوه موجود خود در محل دانشگاه از قبیل استودیو با کلیه تجهیزات مربوطه  و نیروی تخصصی ضبط ، اقدام به فراخوان برای همكاري تيم تولید محتوای الکترونیکی صرفا جهت طراحی سناریو های آموزشی و تولید محتوا (در قبال تسلیم بسته محتوای ضبط شده) می باشد.
تبصره 3 :‌ نظر به اینکه محتواهای مورد سفارش  با هزینه و بر اساس ضوابط پیشنهادی از سوی این موسسه صورت خواهد گرفت  در نتیجه  مالکیت مادی و معنوی آن صرفا متعلق به موسسه خواهد بود و تيم هاي توليد كننده حق هيچ گونه بهره برداري از محتواي توليدی را نخواهند داشت.
و ) متقاضیان باید درخواست های خود شامل موارد زیر  ارسال نمایند.
1-  دو نمونه محتوای تولید شده در زمينه دوره های دانشگاهی و دوره های حرفه ای
2-   سابقه کاری به ويژه در زمینه تولید محتوای الکترونیکی دروس دانشگاهی
3-   قيمت های پيشنهادی هزينه توليد محتوی ارائه شده

مهلت زمان  دریافت اسناد مناقصه از وبسایت:  از روز دوشنبه  19  فروردین ماه 1398
مهلت زمان  ارسال اسناد مناقصه: حداکثر تا 10 اردیبهشت ماه 1398 به ادرس  ايميل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ودرصورت نياز به ادرس پستی "تهران- خیابان کارگرشمالی- خیابان شهید فکوری، خیابان صالحی، تقاطع دانش ثانی، شماره 36 ، طبقه سوم، دبیرخانه موسسه آموزش عالی مهرالبرز به کدپستی: 1413913141"
زمان بازگشایی پاکت ها: ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه 1398
- حضور در جلسه گشایش پاکت با تسلیم معرفی نامه کتبی و اشخاص حقیقی با ارائه کارت شناسایی معتبر بلامانع می باشد.
- متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاع بیشتر و یا هرگونه سوال و نظر درباره اسناد مزبور با شماره تلفن 57658-021 داخلی 405  (آقای مهندس یوسفی) و یا پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید تماس حاصل نمایند.

دانلود فایل مناقصه

براي اطلاعات بيشتر می توانيد به سايت www.mehralborz.ac.ir مراجعه نماييد.
موسسه آموزش عالی مهرالبرز