04 ارديبهشت

با انجمن کارآفرینی مهرالبرز و برنامه های آن بیشتر آشنا شوید

از آنجایی که از مهمترین برنامه های موسسه آموزش عالی مهرالبرز حرکت به سوی دانشگاهی کارافرین با محوریت دانشجویان و تقویت مهارتهای انان در این زمینه می باشد،, انجمن کارآفرینی دانشجویان به همت معاونت فرهنگی و آموزشی موسسه و حمایت معاون پژوهشی آغاز به کار کرد که در اواخر سال 97 آقای "امیر اسماعیل زاده" به عنوان دبیر انجمن برگزیده شدند.از اینرو با حمایت دانشگاه این انجمن برآن است که با برنامه های خود موجب بهبود تخصص افراد در بازار کار و همچنین پیوند دانشگاه با صنعت و همچنین هدایت و حمایت دانشجویان به منظور کارافرینی و اشتغال زایی را فراهم سازد .برنامه هایی که در کنار آموزش نظری دانشگاه , جنبه ی عملیاتی و کاربردی خواهد داشت و در تکامل اهداف و برنامه های موسسه می باشد.

برنامه هایی از قبیل :

•  سلسه نشتسهای کارآفرین شو و دعوت از کارآفرینان برتر کشور به منظور استفاده از تجارب آنها
  • دعوت از صاحب نظران و اساتید متخصص در زمینه های کارآفرینی –برندینگ-بازرایابی و...
  • برگزای کارگاه های کوتاه مدت و بلند مدت در حوزه های مرتبط به کارآفرینی
  • همکاری با نجمن های کارآفرینی دانشگا ه های برتر کشور
  • همکاری با موسسات اموزش آزاد
  • تشکیل کارگوره های تخصصی به تفکیک رشته
  • مجموعه وبینار های آموزشی

لذا از دانشجویان علاقه مند و مشتاق دعوت می شود برای عضویت و همکاری با انجمن کارآفرینی با آقای امیر اسماعیل زاده تماس حاصل نمایند.

شماره تماس : 09393917173
آیدی تلگرام : @amirsoroush