08 ارديبهشت

ثبت نام دور دوم مدیریت بر خویشتن آغاز شد

امروزه دانشجویان با چالش های زیادی روبرو هستند که گاهی به عدم حمایت و پشتیبانی در محیط دانشگاهی مرتبط است. پیچیده شدن زندگی و تحول جامعه از حالت ساده به وضعیت صنعتی، در کنار منافع بی شمار آن، مشکلات متعددی را نیز پدید آورده است.
واحد مشاوره و پشتیبانی تحصیلی دانشجویان  پس از برگزاری موفقیت آمیز دوره نخستئ به منظور تقویت توانمندی های فردی ثبت و شخصی دانشجویان «دوره دوم و جدید دوره مدیریت بر خویشتن» را  با همکاری استادان و دانش آموختگان دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران را با تسهیلاتی ویژه برای علاقمندان ( با ظرفیت محدود ) برگزار نماید.

• مهلت ثبت نام : 8 الی 18 اردیبهشت ماه 1398 از طریق وبسایت
  • آغاز دوره : پنجشنبه  19 اردیبهشت ماه 98

عناوین دوره

?دروغ هایی که به خود می گوییم - 2وبینار 2 ساعته
?شفقت به خود و تاب آوری - رویکردهای نوین رویایی با ضربه های روانی و حفظ امید - 3 وبینار 2 ساعته
?هنر ظریف بی خیالی - بهوشیاری و شفقت به خود در برابر اضطرار به موفقیت - کارگاه حضوری 6 ساعته

لازم به ذکر است شرکت کنندگانی که به صورت کامل در این دوره های آموزشی و آزمون پایانی شرکت نمایند، در پایان گواهینامه حضور در این دوره را دریافت خواهند نمود.

هزینه دوره :

• •دانشجویان شرکت کننده در طرح خودسنجی مشاوره مهرالبرز (شرکت کنندگان مرحله اول) : 500.000 ریال (پرداخت بیش از 80 درصد هزینه دوره از محل تسهیلات پرداختی توسط موسسه تامین می گردد) | هم اکنون ثبت نام کنید
  • •دانش آموختگان و سایر دانشجویان مهرالبرز: 1,000.000 ریال (پرداخت بیش از 60 درصد هزینه دوره از محل تسهیلات پرداختی توسط موسسه تامین می گردد) | هم اکنون ثبت نام کنید
  • •شرکت کنندگان خارج از مهرالبرز : 3,000,000 ريال | هم اکنون ثبت نام کنید

تبصره : اعضای شورای صنفی دانشجویان و هیات مدیره کانون دانش آموختگان و اعضای انجمن های علمی دانشجویان پس از ثبت نام می توانند به صورت رایگان از دوره مذکور استفاده نمایند. | هم اکنون ثبت نام کنید

اولویت با دانشجویان و البته افرادی است که زودتر ثبت نام نموده اند.
خواهشمند است، فقط در لینک اعلام شده ثبت نام و شهریه خود را از طریق درگاه بانکی پرداخت نمایید؛ در غیر این صورت ترتیب اثر داده نخواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 021.57658 داخلی 203 آقای مهندس قاضی سعیدی تماس حاصل فرمایید.