10 ارديبهشت

بررسی زمینه همکاری های آتی مهرالبرز با شهرداری تهران در حوزه آموزش های شهروندی بر بستر موبایل

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، روز دوشنبه 9 اردیبهشت ماه در جلسه ای که با حضور مدیران ارشد شهرداری منطقه 11 تهران و مدیران دفتر همکاری های علمی و همچنین رئیس کرسی یونسکو در آموزش و یادگیری الکترونیکی در محل موسسه برگزار شد.
در این جلسه ابتدا رئیس روابط عمومی مهرالبرز به معرفی موسسه و مدل آموزشی، افتخارات و سازمان ها و دانشگاه ها همکار موسسه و... پرداخت، سپس مهندس عباسی سرپرست باشگاه یادگیری به معرفی دوره های باشگاه یادگیری مهرالبرز پرداختند و سپس زمینه های همکاری با شهرداری منطقه 11 تهران از سوی دکتر جعفرزاده افشاری مدیر دفتر همکاری های آزاد و رئیس کرسی یونسکو در آموزش و یادگیری الکترونیکی مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه امکانات و توانمندی های کرسی و مؤسسه و از سوی دیگر نیازهای آموزشی شهرداری مطرح شد. بناست تا این آموزش ها بر بستر اینترنت و از طریق گوشی های هوشمند تلفن همراه انجام شود.
در انتها مقرر گردید در جلسه آتی با حضور شهردار محترم منطقه 11 تهران، زمینه های همکاری موسسه آموزش عالی مهرالبرز و با توجه به رسالت کرسی یونسکو در جهت گسترش آموزش های عمومی و موردنیاز جامعه، در راستای اجرای آموزش های شهروندی، با شهرداری منطقه 11 مورد بررسی و نهایی گردد.
لازم به ذکر است که دوره اول جایزه نوآوری در یادگیری دیجیتالی توسط کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو با مشارکت شهرداری منطقه 11 تهران، تعریف شده و هم اکنون علاقمندان میتوانند در آن شرکت نمایند.