04 خرداد

تیم دانشجویان دانشکده مدیریت قهرمان مسابقات فوتسال جام رمضان مهرالبرز شد

به گزارش معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز ، پیرو ادوار گذشته رقابت های ورزشی فوتسال آقایان به مناسبت ماه مبارک رمضان با حضور سه تیم دانشکده های مهرالبرز برگزار گردید.
مطابق اعلام قبلی در ساعت 21 روز پنجشنبه دوم خرداد ماه، اعضای تیم های ثبت نام کننده در این رقابت ها در محل سالن شماره 2 دانشکده علوم ورزشی و تربیت بدنی دانشگاه تهران حاضر شدند، سپس اعضای تیم های مذکور به مدت 15 دقیقه تمرینات کششی و نرمشی قبل از بازی را انجام دادند .
با توجه به ماهیت پرتنش و پر هیجان بازی فوتسال، دقایقی قبل از شروع بازی ها، توضیحاتی پیرامون قوانین و شرایط لازم جهت جلوگیری از برخوردها و مصدومیت های احتمالی، با کمک جناب آقای امیر اسماعیل زاده از دانشجویان رشته مدیریت بازرگانی بدلیل تجربیات ایشان در حوزه داوری به عنوان داور ارائه شد.
 این بازی ها با سوت داور راس ساعت 21:30 با بازی اول بین تیم های دانشکده مدیریت ودانشکده فناوری(مطابق قرعه کشی صورت گرفته) شروع شد.

رقابت های این دوره از همان بازی اول پرگل و هیجانی شروع شد ، چنانکه در سه بازی بعدی نیز در هر بازی در مجموع بیش از 5 گل رد و بدل شد،
این رقابت ها در دو نیمه 12 دقیقه ای و به صورت دو حذفی ادامه یافت.و در نهایت تیم دانشکده مدیریت توانست تیم دانشکده فناوری اطلاعات را با نتیجه پر پل 6-1 در فینالی تماشایی شکست داده و قهرمانی جام رمضان 1398 دانشجویان مهرالبرز را از آن خود کند .
در پایان به رسم یاد بود کاپ قهرمانی به تیم قهرمان مسابقات اهدا شد و نیز هدایای نقدی به تمامی اعضای تیم قهرمان تقدیم گردید.

اعضای تیم قهرمان مسابقات فوتسال جام رمضان مهرالبرز
امیرحسین کی نیا،سید محمد سعید اتابکی،کمال خیری،مجید خاکساری،علیرضا جهانشاهی،حسین رمضان پورنظامی

عکس های بیشتر در اینستاگرام مهرالبرز