20 خرداد

آغاز ثبت نام بازدید علمی از فاز دوم (برج) ابر پروژه ایران مال

به گزارش معاونت دانشجویی-فرهنگی موسسه و پس از هماهنگی های فراوان جهت بازدید علمی-دانشجویی از قسمت عمرانی فاز دوم پروژه ایران مال بالاخره میسر گردید، لذا دانشجویان گرامی می توانند با استفاده از این فرصت استثنایی از نزدیک با قسمت های مختلف برج در حال ساخت پروژه آشنا شوند.

به تازگی فاز اول یکی از لوکس‌ترین مراکز خرید دنیا با زیربنای یک میلیون و هفتصد هزار متر مربع رونمایی شده است، مساحت کل مجموعه‌ی ایران مال ، ۳۲ هکتار است. یعنی مساحت کل مجموعه از دوبی‌ مال و مرکز تجاری بزرگ چین هم بیشتر است. ولی از این مساحت ۱۸۶‌هزارمتر مربع تجاری خواهد بود. بزرگتر از The Trafford center انگلستان و Mall of America آمریکا. گفته می‌شود اگر در هر مغازه‌ای ۵ دقیقه وقت بگذارید برای سر زدن به تمام مغازه‌های ایران مال باید سه روز کامل قدم بزنید. دو هتل‌ مجلل، ۲۰۰ رستوران، سالن‌های سینمای مجهز، زمین یخ، نمایشگاه خودرو، باغ ایرانی و معماری‌های که یادآور معماری اصیل ایرانی‌اند.
طراحی و مطالعه این پروژه ۲ سال به طول انجامیده است و اجرای آن ۵ تا ۶ سال زمان برده است.

زمان افتتاح فاز اول ایران مال همزمان با نیمه شعبان و روز کارگر در اردیبهشت ماه سال ۹۷ بوده است. فاز دوم که شامل قسمت های ورزشی، فرهنگی و رفاهی خواهد بود هم تا پایان سال ۱۳۹۹ به بهره‌برداری می‌رسد.
این مجموعه با تلاش حدود ۲۰٫۰۰۰ نفر طی ۵ سال ساخته شده و به گفته‌ی موسسین قرار است سرآغازی بر یک حرکت اقتصادی مستحکم و پویا باشد. جلوگیری از خروج ارز و جذب گردشگران جهانی هدف‌هایی‌ست که سرمایه‌گذاران این پروژه در سر داشته‌اند. طوری که به بهانه‌ی این مرکز خرید عظیم، این‌قدر گردشگر خارجی وارد ایران شود که سال‌ها سفر گردشگران ایرانی‌ به مراکز خرید دوبی و ... جبران شودایران مال پروژه ای تجاری، فرهنگی، مذهبی، رفاهی، خدماتی و تفریحی است. به همین خاطر این مگامال با سایر مراکز قدری متفاوت است.

فاز دوم(برج) که شامل قسمت های ورزشی، فرهنگی و رفاهی خواهد بود هم تا پایان سال ۱۳۹۹ به بهره‌برداری می‌رسد

شرایط ثبت نام :
- زمان ثبت نام 19 الی 22 خرداد ماه از طریق تکمیل فرم ثبت نام (بخش دانشجویی-فرهنگی پرتال آموزشی).
- پوشش مناسب و همراه داشتن کارت ملی و دانشجویی ضروری است.
- حضور دانشجویان راس ساعت 8:30 روز یکشنبه 26 خرداد ماه در محل موسسه(خیابان کارگرشمالی- خیابان صالحی-تقاطع دانش ثانی- پلاک36) اجباری است.
- الویت ثبت نام با دانشجویان رشته مدیریت پروژه و ساخت و مهندسی عمران می باشد.
- ظرفیت محدود(30 نفر)
جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد دانشجویی-فرهنگی  57658-021 داخلی 202 آقای بیگلو تماس حاصل فرمایید.

ثبت نام بازدید از فاز دوم پروژه ایران مال