15 مرداد

اسامی بیش از ۸۳۲ هزار پذیرفته شده کنکور سه شنبه 15 مرداد ماه اعلام می‌شود

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در نشست خبری امروز که به منظور تشریح اعلام نتایج اولیه کنکور ۹۸ برگزار شد، با بیان اینکه اسامی تعداد ۸۳۲ هزار ۲۸۹ داوطلب پذیرفته شده فردا منتشر می شود، گفت: نتیجه اولیه آزمون سراسری سال ۹۸ فردا چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸ به صورت کارنامه، روی پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشو قرار خواهد گرفت و آن دسته از داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی "پذیرش با آزمون" می‌شوند، لازم است برای انتخاب رشته، دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (شماره ۲) آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ را مطالعه کرده و مراحل انتخاب رشته را انجام دهند.

وی تاکید کرد: دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (دفترچه شماره ۲) هر یک از گروه‌های آزمایشی مربوط (شامل رشته های پذیرش با آزمون) نیز از روز پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸ بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می‌شود.

دکتر خدایی گفت: هر یک از داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و یا زبان های خارجی که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند دفترچه راهنمای انتخاب رشته گروه آزمایشی ذیربط را از طریق سایت سازمان سنجش دریافت کنند.

وی ادامه داد: داوطلبان از ۲۰ تا ۲۴ مردادماه فرصت دارند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطرنشان کرد: در آزمون سراسری سال ۹۸ تعداد ۸۳۲ هزار و ۲۸۹ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شده‌اند.

نام رشته

کد رشته محل

مهندسی کامپیوتر

13015

مدیریت بازرگانی

13016

ثبت نام منحصراً به صورت اینترنتی از روز دوشنبه مورخ 97/12/20 آغاز و در روز چهارشنبه مورخ 98/06/06 پایان می‌پذیرد.

تکالیف‌، مدارک لازم و مراحل ثبت‌نام اینترنتی

داوطلب‌ متقاضی‌ شرکت‌ در پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) باید اقدامات‌ زیر را به‌ موقع‌ و در مهلت‌ مقرر انجام‌ دهد:

1- مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور.

2- دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان و مطالعه آن.

3- تهیه فایل عکس اسکن شده داوطلب بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام.

4- ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (20 اسفند 97 لغایت 6 شهریور 98).

تذکرات لازم:

1-       اخذ دیپلم نظام آموزشی جدید 3-3-6 حداکثر تا تاریخ 31 مرداد 98 ، دارا بودن مدرک پیش‌دانشگاهی و یا اخذ مدرک پیش‌دانشگاهیحداکثر تا تاریخ 31 شهریور 98 و یا دارا بودن دیپلم نظام قدیم و یا مدرک کاردانی (با تاریخ اخذ حداکثر تا 31 شهریور 98 ) برای کلیه داوطلبان الزامی است.

2-       دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که فاقد مدرک پیش دانشگاهی و یا مدرک کاردانی می باشند حق ثبت نام و شرکت در این مرحله را ندارند و در صورت ثبت نام و انتخاب رشته بعنوان متخلف شناخته شده و برابر ضوابط با آنان برخورد خواهد شد.

3-      نظر به اینکه گزینش دانشجو در این مرحله بر اساس سوابق تحصیل (معدل کتبی دیپلم)، صورت خواهد گرفت؛ لذا کلیه متقاضیان (دیپلمه های نظام آموزشی 3-3-6 ، نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی، نظام قدیم چهارساله دبیرستان و همچنین دیپلمه های فنی و حرفه ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی می باشند) بایستی معدل کل و یا معدل کتبی خود را بصورت صحیح در تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی درج نمایند. داوطلبان توجه داشته باشند در صورت مغایرت معدل کل و یا معدل کتبی واقعی با معدل کل و یا معدل کتبی اعلام شده در تقاضانامه ثبت نامی، از ثبت‌نام پذیرفته شدگان ممانعت بعمل آمده و قبولی آنها لغو می گردد

تبصره1داوطلبان نظام آموزشی جدید 3-3-6 پس از ثبت نام در این مرحله از پذیرش لازم است، پس از دریافت مدرک دیپلم حداکثر تا تاریخ 31 مرداد 98 ، با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به درج معدل کتبی دیپلم خود در تقاضانامه ثبت نامی اقدام نمایند.

تبصره2داوطلبان دیپلم فنی و حرفه ای و یا کاردانش نظام آموزشی جدید 3-3-6 و دیپلمه های فنی و حرفه ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی می باشند و فاقد معدل کتبی دیپلم هستند، بایستی معدل کل دیپلم متوسطه خود را عیناً در بند 16 تقاضانامه اینترنتی ثبت نام درج نمایند.

توجه: هرگونه‌ تغییری‌ از طریق‌ نشریه پیک‌ سنجش‌ (هفته‌نامه خبری‌ و اطلاع‌رسانی‌ سازمان ‌سنجش‌)، پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش و در صورت لزوم ‌از طریق رسانه‌های گروهی ‌اعلام ‌خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین مشاوره تحصیلی می توانید با تلفن 57658-021 داخلی 203 ، آقای مهندس قاضی سعیدی تماس حاصل فرمایید.