16 مرداد

نهمين برنامه کوه پیمایی خانوادگی مهرالبرزی ها - روز جمعه 18 مرداد ماه - ساعت 6 الی 11 صبح

به اطلاع می رساند؛ انجمن علمی دانشجویان محیط زیست مهرالبرز قصد دارد در راستای ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست به جمع آوری زباله های بجای مانده فصل صعود، برنامه پاکسازی را از میدان درکه تا پلنگچال به انجام رساند.
لذا از کلیه دانشجویان ودانش آموختگان محیط زیست دعوت بعمل می آید در نهمين برنامه کوه پیمایی خانوادگی مهرالبرزی ها که روز جمعه 18 مرداد ماه از ساعت 6 صبح الی 11 توسط کانون دانش آموختگان برگزار می گردد حضور بهم رسانید.

با توجه به مشکلاتی که پسماندهای پلاستیکی در محیط آبی و خشکی ایجاد نموده اند، شعار روز جهانی زمین در سال 2018 «غلبه بر آلودگی پلاستیکی» تعیین شده است. این در حالی است که روز پاسداری از زمین پاک و طبیعت در ایران فقط در قالب شعاری بیش نیست! با توجه به اینکه مهمترین نقطه شروع هر نوع بهبود و تغییر، زمانی اتفاق می افتد که دریابیم بایستی از خودمان شروع نماییم و به عنوان یک شهروند نسبت به محیط زیست، جامعه، شهر و کشور خود مسئول هستیم. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع و مسئولیتی که بر عهده همه مردم در حفظ محیط زیست می باشد، و از سال بهار سال گذشته انجمن علمی مهندسی محیط زیست مؤسسه آموزش عالی مهر البرز تصمیم بر مشارکت در امر آموزش و آگاه‌سازی در قالب یک کمپین با عنوان "#خرید_بدون_کیسه_پلاستیکی" نموده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانون دانش آموختگان مهرالبرز در ارتباط باشید.
021-88001511 (103)