23 مرداد

پاکسازی کوه از میدان درکه تا پلنگچال خانواده مهرالبرز با شعار #نه_به_پلاستیک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز،روز جمعه 18 مرداد ماه همزمان با برگزاری نهمین برنامه کوهپیمایی خانوادگی مهرالبرزی ها در راستای ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست به جمع آوری زباله های بجای مانده فصل صعود، برنامه پاکسازی را از میدان درکه تا پلنگچال برگزار شد.
در این میان توزیع کیسه های پارچه ای کمپین " #خرید_بدون_کیسه_پلاستیکی" که از بهار سال گذشته به همت انجمن علمی مهندسی محیط زیست موسسه آموزش عالی مهرالبرز دبه جهت مشارکت در امر آموزش و آگاه‌سازی مردم از دیگر بخش های این برنامه بود.
با توجه به مشکلاتی که پسماندهای پلاستیکی در محیط آبی و خشکی ایجاد نموده اند، شعار روز جهانی زمین در سال 2018 «غلبه بر آلودگی پلاستیکی» تعیین شده است. این در حالی است که روز پاسداری از زمین پاک و طبیعت در ایران فقط در قالب شعاری بیش نیست! با توجه به اینکه مهمترین نقطه شروع هر نوع بهبود و تغییر، زمانی اتفاق می افتد که دریابیم بایستی از خودمان شروع نماییم و به عنوان یک شهروند نسبت به محیط زیست، جامعه، شهر و کشور خود مسئول هستیم.