28 مرداد

آغاز ثبت نام دوره های آموزشی مشترک آکادمی توف ایران- آلمان و دانشگاه مهرالبرز در دو گرایش مدیریت کسب و کار (MBA)

به اطلاع کلیه دانشجویان و دانش آموختگان موسسه آموزش عالی مهرالبرز می رساند:

هم اکنون ثبت نام دوره مدیریت کسب و کار (MBA) در دو گرایش مدیریت کیفیت و مدیریت ریسک در سامانه آکادمی توف ایران - آلمان با همکاری شرکت آکادمی توف ایران - آلمان و موسسه آموزش عالی مهر البرز همراه با تدریس استادان برجسته و ممتاز دراین حوزه ها، آغاز گردیده است. شروع دوره ها  مهرماه 1398 خواهد بود  و در انتها نیز گواهی نامه معتبر از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه به کلیه شرکت کنندگان اعطاء خواهد شد.

مدل آموزشی در این دوره به روش ترکیبی شامل 12 جلسه محتوای آموزشی آفلاین ، 2 جلسه کلاس آنلاین ، 2 جلسه وبینار و یک جلسه بازدید، مجموعا 300 ساعت آموزشی می باشد. خواهشمند است برای کسب اطلاعات بیشتر به ONLINE.TUVACADEMY.IR مراجعه نمایید.

مدیریت کسب و کار با گرایش مدیریت کیفیت

مدیریت کسب و کار با گرایش مدیریت ریسک