03 شهریور

خبرفوری | ثبت‌ نام ۱۵۱ هزار نفر در دوره بدون‌ آزمون کنکور 1398

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پذیرش بدون آزمون دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی گفت: ثبت نام و انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی بر مبنای قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب ۱۰ شهریور ۹۲ مجلس شورای اسلامی و مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو ۸ و ۱۲ دی‌ماه ۹۷ انجام می شود.مشاور عالی سازمان سنجش خاطرنشان کرد: ثبت نام در این کدرشته ها از ۲۰ اسفند ۹۷ آغاز شده است و تا ۲۸ شهریور ۹۸ ادامه دارد. دفترچه راهنمای ثبت‌نام از ۱۷ بهمن ماه ۹۷ منتشر شده است و تمامی داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی باید بر اساس این دفترچه و اصلاحات اعلام شده اقدام کنند.

وی گفت: هر داوطلب می تواند تا ۱۰۰ کدرشته را از میان کدرشته های انتخابی خود در فرم انتخاب رشته ثبت کند و برای انتخاب رشته باید علاوه بر دفترچه راهنمای ثبت نام به اطلاعیه های تکمیلی ۳۰ اردیبهشت و ۲۰ مرداد ۹۸ مراجعه کند.

توکلی اظهار داشت: تا امروز شنبه ۲ شهریور ۹۸ تعداد ۱۵۱ هزار و ۷۵۷ نفر در این روش ثبت نام و انتخاب رشته کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری مهرماه سال ۱۳۹۸ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ۵۹۶ هزار نفر است و ثبت‌نام و انتخاب رشته برای گزینش در رشته‌های تحصیلی که پذیرش در آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) صورت می‌پذیرد منحصراً به صورت اینترنتی است.

به گزارش مهر، تکالیف‌، مدارک لازم و مراحل ثبت‌نام اینترنتی در این نوع پذیرش در سایت سازمان سنجش به همراه دفترچه راهنمای جداگانه و رشته ها و دانشگاه ها اعلام شده است.

توکلی ظرفیت پذیرش بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی را ۵۹۶ هزار و ۸۸ نفر اعلام کرد.