04 شهریور

اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان، ویژه نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398

اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان، ویژه نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398

به اطلاع کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل و متقاضی دریافت وام شهریه، می رساند؛ ثبت نام اولیه وام دانشجویی در نیمسال اول تحصیلی 99-1398 فراهم گردیده و دانشجویان متقاضی وام می توانند از طریق تکمیل فرم پیوست شماره 2 "فرم درخواست وام شهریه، ویژه سال تحصیلی 99-1398و ارسال فرم به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

دانشجویانی که در این ترم و برای اولین بار تقاضای دریافت تسهیلات شهریه را دارند، توجه داشته باشند که:

با عنایت به شیوه نامه مشترک شماره 10053/130 مورخ 4/7/1397 صندوق رفاه دانشجویان و بانک قرض الحسنه مهر ایران که از نیمسال اول تحصیلی 98-1397 ابلاغ گردیده، این اعتبار مربوط به تسهیلات شهریه از مجرا و منابع بانک مزبور تامین می گردد، لذا می بایست به نزدیکترین شعبه محل خود مراجعه و نسبت به افتتاح حساب بانکی اقدام نمایند ( درج نام شعبه و کد شعبه درفرم درخواست وام الزامی می باشد ) سپس پس از تایید لیست نهایی از سوی دانشگاه و صندوق رفاه با حضور در بانک و ارائه تضمینات لازم مورد تایید بانک، شرایط برقراری وام مزبور را فراهم نمایند.

دانشجویان محترم می توانند جهت مشاهده و آگاهی از کلیه شرایط دریافت تسهیلات شهریه به پیوست شماره 1 "آيين نامه شهريه صندوق رفاه" مراجعه نمایند.

همچنین دانشجویانی که در ترم گذشته تقاضای وام آنها ثبت شده و ضمانت لازم بانک جهت دریافت وام درطول چهار ترم را ارائه نموده اند، لازم است فقط فرم درخواست وام را تکمیل و به ایمیل اعلام شده ارسال نمایند.

لازم به ذکر است:
میزان وجه اختصاص داده شده به تسهیلات شهریه در هر نیمسال تحصیلی 11.500.000 ريال  می باشد که پس از توزیع  اعتبار تخصیص داده شده توسط صندوق در سامانه ثبت و تایید می گردد.

دانشجویانی که به هر نحو در طول ترم درخواست وام داشته اند لازم است درخواست خود را در این مرحله ( مرحله انتخاب واحد ) و در بازه زمانی ذکر شده (2 الی 7 شهریور 98) نیز ارسال نمایند ملاک ثبت اطلاعات، درخواست های ارسالی از تاریخ درج این اطلاعیه می باشد.

همچنین پذیرفته شدگان سال تحصیلی 99-1398 نیز می توانند در بازه زمانی 24 لغایت 31 شهریور ماه نسبت به ارسال درخواست وام خود به ایمیل ذکر شده  اقدام نمایند. ملاک ثبت اطلاعات درخواست های ارسالی از تاریخ درج اطلاعیه می باشد.

کلیه دانشجویان توجه داشته باشند می بایست نسبت به پرداخت کل مبلغ شهریه ( نقد یا اقساط ) در هنگام ثبت نام اقدام  نموده و پس از تخصیص اعتبار از صندوق و واریز وجه از سوی بانک مهر ایران به حساب موسسه می توانند نسبت به استرداد چک های شهریه خود اقدام نمایند.

معاونت مالی و منابع انسانی

پیوست شماره 1: آيين نامه شهريه صندوق رفاه