11 شهریور

موفقیتی دیگر برای دانشجویان مهرالبرز - چاپ 10 عنوان مقاله از دروس مدیریت پروژه

معاونت پژوهش و همکاری های علمی مؤسسه آموزش عالی مهرالبرز به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند

در ترم گذشته با توجه به تخصیص نمره تشویفی و برگزاری کلاس مقاله نویسی، دانشجویان دروس مدیریت پروژه زیر نظر جناب آقای دکتر نظری موفق شدند نتایج پروژه های کلاسی دروس مدیریت پروژه را به صورت مقاله در کنفرانس های مختلف ارائه نمایند. نتیجه کار منجر به پذیرش و ارائه 10 مقاله کنفرانسی (بنام دانشجویان و دستیاران) گردید. ضمناً از دستیاران دروس ترم گذشته آقایان مهندس حجت پناه و معهود، که هدایت دانشجویان را در این امر بر عهده داشتند کمال تشکر و قدردانی را می نماید.

برای دانلود گزارش دوره کلیک کنید.     |     برای دانلود لیست مقالات کلیک کنید.

عنوان مقاله : امکان‌سنجی ساخت اقامتگاه برای اسکان میان‌مدت زلزله‌زدگان با سیستم پنل سبک سه‌بعدی مطالعه موردی زلزله كرمانشاه
عنوان کنفرانس : ششمین كنفرانس ملی پژوهش های كاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
نویسندگان : مصطفی نظری، شایان حجت پناه، محمد معهود

1.png (752 KB)

برای دانلود مقاله کلیک کنید.

عنوان مقاله : بررسی عوامل ناکامی پروژه‌های آبیاری و زهکشی مطالعه موردی دشت‌های مهران استان ایلام
عنوان کنفرانس : دومین کنفرانس ملی مهندسی عمران ، معماری و مدیریت شهری
نویسندگان : جلال دارابی، شایان حجت پناه، محمد معهود، مهدی ستاری

2.png (752 KB)

برای دانلود مقاله کلیک کنید.

عنوان مقاله : بررسی تأثیر مدیریت ذینفعان در اجرای پروژه‌های قطار شهری (مطالعه موردی: خط ۱ متروی تهران- ایستگاه تجریش)
عنوان کنفرانس : كنفرانس ملی عمران، معماری و شهرسازی
نویسندگان : مرضیه نیكخواه بیدختی، سمیه سادات هادی دروئی، شایان حجت پناه، محمد معهود

3.png (752 KB)

برای دانلود مقاله کلیک کنید.

عنوان مقاله : امکان‌سنجی طراحی و احداث فرهنگسرا به‌منظور ارتقای هویت فرهنگی با بهره‌گیری از اصول توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی: شهر دزفول)
عنوان کنفرانس : دومین كنفرانس بین المللی دیزاین
نویسندگان : زهره یادگاری، شایان حجت پناه، محمد معهود

4.png (752 KB)

برای دانلود مقاله کلیک کنید.

عنوان مقاله : تسهیل‌گری و توسعه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان با استفاده از مبانی ساختار شكست کار منطبق با استاندارد PMBOK (مطالعه موردی پارك علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس)
عنوان کنفرانس : كنفرانس ملی رهیافت های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
نویسندگان : مهران بیانی، شایان حجت پناه، محمد معهود

5.png (752 KB)

برای دانلود مقاله کلیک کنید.

عنوان مقاله : شناسایی و تحلیل ذینفعان کلیدی، منافع، منابع قدرت و نحوۀ تعامل آنان در پروژه های ساخت و ساز با بهره گیری از ماتریس تحلیل ذینفعان (مطالعه موردی: ساخت دانشکده مدیریت و اقتصاد)
عنوان کنفرانس : چهاردهمین کنفرانس بین المللی معماری پایدار و طراحی شهری (پارما، ایتالیا)
نویسندگان : محسن مهدیلو، شایان حجت پناه، محمد معهود

6.png (752 KB)

برای دانلود مقاله کلیک کنید.

عنوان مقاله : بررسی رویه‌های تدوین منشور پروژه و مدیریت انتظارات ذینفعان در مجموعه پروژه‌های ساخت‌وساز منطبق با استاندارد PMBOK (مطالعه موردی: مجموعه اقامتی و تفریحی متیس- استان گیلان)
عنوان کنفرانس : ششمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
نویسندگان : محمدرضا عزیزآبادی، شایان حجت پناه، محمد معهود

7.png (752 KB)

برای دانلود مقاله کلیک کنید.

عنوان مقاله : تدوین منشور پروژه برای ساختمان‌های بلند‌مرتبه با رویکرد استاندارد PMBOK(مطالعه موردی: برج اداری- تجاری البرز میرداماد)
عنوان کنفرانس : چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در مدیریت ، اقتصاد و توسعه (گرجستان)
نویسندگان : محمد جهانگیری، شایان حجت پناه، محمد معهود

8.png (752 KB)

v

عنوان مقاله : مطالعات امکان‌سنجی پروژه‌ها در راستای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور با رویکرد استاندارد PMBOK (مطالعه موردی: پروژه ملی ساماندهی تقاطع سنگ بست در بزرگراه مشهد- دوغارون)
عنوان کنفرانس : ششمین كنفرانس بین المللی مهندسی عمران، معماری، محیط زیست (استكهلم، سوئد)
نویسندگان : سید حمیدرضا خاتمی، شایان حجت پناه، محمد معهود

9.png (752 KB)

برای دانلود مقاله کلیک کنید.

عنوان مقاله : ارائه مدل ارزیابی برون‌سپاری عملیات در حوزه مدیریت تدارکات پروژه‌های عمرانی با رویکرد استاندارد PMBOK
عنوان کنفرانس : کنگره ملی مدیریت و حسابداری در توسعه اقتصادی
نویسندگان : علی طاهری، شایان حجت پناه، محمد معهود