13 شهریور

اطلاعیه جدید سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص زمان ثبت نام دوره کارشناسی دانشگاه، «صرفاً براساس سوابق تحصيلی» منتشر شد

اطلاعیه جدید سازمان سنجش آموزش كشور  زمان ثبت نام دوره کارشناسی دانشگاه، «صرفاً براساس سوابق تحصیلی» منتشر شد:
به اطلاع آن دسته از داوطلبان متقاضی ثبت نام بدون آزمون دوره کارشناسی در دانشگاه مهرالبرز می رساند که حداكثر تا تاریخ 98/06/28 منحصراً بایستی در سایت سازمان به «لینك سامانه پذیرش دانشجو در رشته‌های صرفاً با سوابق تحصیلی آزمون سراسری – مهرماه 1398» مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب كد رشته‌های موردعلاقه یا ویرایش کد رشته های انتخابی خود اقدام ‌نمایند. این تاریخ پیش تر پایان شهریورماه اعلام گردیده بود.
چنانچه داوطلبی در ردیف پذیرفته‌شدگان نهایی هر دو شیوه پذیرش «با آزمون» و رشته‌های «صرفاً براساس سوابق تحصیلی» قرار گیرند براساس علاقه منحصراً در یكی از كد رشته‌های قبولی می‌توانند ثبت‌نام و ادامه تحصیل دهند.
موسسه آموزش عالی مهرالبرز در سال تحصیلی 99-1398 در مقطع کارشناسی رشته های مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) اقدام به پذیرش دانشجو می نماید.

رشته مهندسی کامپیوتر- با کد رشته 13015
رشته مدیریت بازرگانی - با کد رشته 13016

جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین مشاوره تحصیلی می توانید با تلفن 57658-021 داخلی 203 ، آقای مهندس قاضی سعیدی تماس حاصل فرمایید.