06 مهر

مراسم معارفه و نخستین کلاس حضوری دانشجویان کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-1398مهرالبرز برگزار شد

روز پنجشنبه 4 مهرماه جلسه معارفه و کارگاه آشنایی با سیستم های یادگیری الکترونیکی ویژه دانشجویان ورودی مهر 98 در تالار الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار گردید.

این برنامه در ساعت 14:15 با حدود 15 دقیقه تاخیر با تلاوت آیات قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید. جناب آقای عهدی مجری و ریاست اداره روابط عمومی مهرالبرز ضمن خیرمقدم و تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به دانشجویان برنامه های روز معارفه را اعلام نموند.

پس از اعلام برنامه جناب آقای دکتر رحیم عبادی ریاست موسسه آموزش عالی مهرالبرز ضمن عرض خیر مقدم به تمامی دانشجویان ابتدا به معرفی مهرالبرز پرداخته و در مورد مدل آموزشی موسسه برای دانشجویان ورودی جدید سخنانی را ایراد نمودند.

همزمان با برگزاری برنامه معارفه در بیرون از مراسم و با ورود دانشجویان به سالن دوستانی از انجمن علمی مهندسی محیط زیست ضمن خوشامدگویی به حضار در مورد کمپین اجتماعی محیط زیست با عنوان خرید بدون کیسه پلاستیکی و همچنین فعالیت های انجمن محیط زیست با دانشجویان ورودی جدید گفتگو کردند.

در ادامه مجری برنامه با دعوت از جناب آقای جعفر توفیقی وزیر پیشین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین عضو هیئت امناء موسسسه آموزش عالی مهرالبرز دعوت به عمل آوردند تا چند دقیقه ای برای دانشجویان ورودی جدید سخنرانی نمایند. ایشان ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی در مورد اهمیت فراگیر شدن آموزش عالی در میان مردم و اهمیت این موضوع در تعیین نقش افراد در جامعه پرداختند و خاطر نشان کردند که در موسسه آموزش عالی مهرالبرز با رویکرد افزایش کیفیت این آموزش در میان همگان و با استفاده از ابزارهای توانمند دسترسی به اعضاء هیئت های علمی، زیرساخت آموزش الکترونیک، فرایندها و دانش روز ، به این موضوع مهم پرداخته شده است. ایشان به تمامی پذیرفته شدگان موسسه آموزش عالی مهرالبرز خاطرنشان کردند که این موسسه می تواند درآینده با کمک ایشان جایگاه رفیع تری در کشور پدید آورد.

در ادامه مراسم کلیپی از جشن دهمین سالگرد تأسیس موسسه از سوی روابط عمومی پخش گردید و از سرکار خانم دکتر امین صالحی معاونت محترم  پژوهشی موسسه دعوت به عمل آمد تا در مورد برنامه های پژوهشی برای دانشجویان ورودی جدید صحبت نمایند. ایشان ضمن اعلام تمامی فعالیت های گذشته این معاونت از تمامی دانشجویان درخواست نمودند تا در ضمینه پژوهش در کنار امر آموزش در دانشگاه نقش فعال تری داشته باشند.

در نیمه مراسم مجری برنامه شرکت کنندگان را به دیدن کلیپ 10 دقیقه ای که روایتگر فعالیت ها و وظایف معاونت محترم دانشجویی - فرهنگی موسسه بود دعوت کردند. در این کلیپ کلیه فعالیت های این معاونت نمایش داده شد و از دانشجویان خواسته شد که در دهمین انتخابات شورای صنفی دانشجویی که امسال برگزار خواهد شد شرکت کنند. انتخاباتی که در ارتباط بیشتر دانشجویان در قبال خواسته های صنفی ایشان با مسئولین دانشگاه کمک خواهد کرد.

در ادامه برنامه از معاونت محترم اداره آموزش جناب آقای دکتر نظری و همچنین سرکار خانم عالیخانی ریاست این اداره نیز دعوت شد تا با محوریت معرفی مدل و مقررات آموزشی سخنانی را ایراد فرمایند. لازم به ذکر است که پرسش و پاسخ کوتاهی از سوی چند تن از دانشجویان گرامی با این عزیزان نیز صورت پذیرفت.

در پایان برنامه از دانشجویان خواسته شد که پس از استراحتی کوتاه پذیرفته شدگان رشته های مدیریت در سالن بمانند تا در کارگاه آموزشی پرتال موسسه شرکت کرده و سایر دانشجویان به سالن ثبت نام حضوری هدایت شوند تا مراحل تکمیل پرونده خود را به صورت حضوری انجام دهند. همچنین مقرر گردید که پس از این جلسه و با اتمام ثبت نام در سالن دیگر دانشجویان دانشکده های فناوری اطلاعات و دانشکده فنی و مهندسی به سالن همایش الغدیر برگشته و کارگاه آموزشی خود را آغاز نمایند.

در کارگاه آموزشی چه گذشت؟

در ابتدای این کارگاه اعضای پنل جناب آقای مهندس یوسفی مدیر بخش فنی و خدمات الکترونیکی، جناب آقای حسینی کارشناس نرم افزار، جناب آقای قاضی سعیدی مشاور تحصیلی موسسه و همچنین سرکار خانم ترکاشوند کارشناس نرم افزار اداری دانشجویان به معرفی خود پرداختند و سامانه پرتال مهرالبرز را بر روی صفحه نمایش سالن نشان داده و ضمن معرفی تک تک منوها و زیرمنوهای برنامه از دانشجویان دعوت نمودند تا از راهنمای تصویری کار با پرتال آموزشی دیدن بفرمایند.

در سالن ثبت نام چه گذشت؟

تعداد زیادی از دانشجویان علی رغم صف طولانی توانستند در این روز مدارک مورد نیاز دانشگاه را ارائه دهند، از تغییرات مهم این برنامه حضور نمایندگان محترم اداره پست جهت ارسال پاکت های تاییدیه تحصیلی دانشجویان در سالن ثبت نام (غذاخوری اساتید دانشکده مدیریت) بود. در انتها به دانشجویانی که موفق به تحویل مدارک خود در زمان مقرر نشده بودند، با همکاری اداره محترم آموزش مهرالبرز اعلام گردید که  در فردا با آغاز نخستین کلاس حضوری و همچنین تاریخ های 6 تا 10 مهرماه در محل موسسه آموزش عالی مهرالبرز در دو نوبت 9 تا 12 صبح و 13 تا 16 بعدازظهر نیز می توانند ثبت نام خود را کامل نمایند.

در اولین کلاس های روز جمعه 5 مهرماه چه گذشت؟

طبق اعلام قبلی قرار بر این بود که این کلاس ها با تفکیک در دو گروه دانشجویان دانشکده مدیریت مهرالبرز و گروه دوم دانشجویان دانشکده های فنی و مهندسی و فناوری اطلاعات مهرالبرز دردو دانشگاه اقتصاد و روانشناسی دانشگاه تهران برگزار شود. در ابتدای روز جمعه در این دو دانشگاه و بر روی تابلو اعلانات برنامه دیدار با مدیران محترم گروه و کلاس های دانشجویان نصب گردید تا دانشجویان محترم برای شرکت در کلاس ها و برنامه ریزی زمانی مشکلی نداشته باشند. لازم به ذکر است این برنامه پیش تر نیز در سایت و شبکه های اجتماعی برای دانشجویان ورودی جدید و ما قبل اطلاع رسانی شده بود. آخرین کلاس این روز نیز در ساعت 19:45 به پایان رسید.