12 بهمن

آغاز دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گرامی باد

آغاز دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گرامی باد

انقلاب ایران، در نوع خود، و نیز در مقایسه با دیگر انقلاب های جهان، از لحاظ تکوین، حرکت، روند و نتیجه آن دارای ویژگی های کم نظیری بود. وجه مشترک پیدایش همه انقلاب ها، کم و بیش یکسان است. همگی ریشه طبقاتی و اجتماعی دارند، هنگامی که ظلم و فساد و بی کفایتی نظام حاکم تحمل ناپذیر شد، مردم به حرکت در می آیند، طغیان می کنند، نمایندگان سنتی خود را کنار می زنند و موانعی را که بر سر راهشان قرار دارد، درهم می کوبند تا رژیم حاکم را بر اندازند و به جای آن نظام جدیدی که امیال و خواست های آن ها را تامین کند، بر پا سازند.

کمتر انقلابی است که صرفا ملی یا میهنی باشدانقلاب اسلامی ایران سال 1357 با قیام قشرهای وسیع مردم ایران شروع شد و به رهبری آیت الله روح الله خمینی(ره) به پیروزی رسید. در همه پرسی فروردین 1358 رژیم جمهوری اسلامی، جایگزین نظام سلطنتی گردید. قانون اساسی جدید در مجلس «خبرگان » که بیش از 90 درصد اعضای آن را روحانیون و فقها تشکیل می دادند، به تصویب رسید. سپس در همه پرسی روزهای 11 و 12 آذرماه همان سال، قانون اساسی و نیز مقام مرجعیت و رهبری امام خمینی(ره)، با اکثریت قاطع مردم تصویب و پذیرفته شد.

آغاز دهه فجر یادآور رشادت ها و دلاوری های مردمی است که انقلاب اسلامی را به ثمر نشاندند. دهه ی فجر انقلاب اسلامی گرامی باد.