28 بهمن

نشست ارزیابی جایزه ملی تحول دیجیتال برگزار شد؛ مهرالبرز کاندیدای دریافت جایزه در سه حوزه تحول دیجیتال

در جلسه ای که با هدف ارزیابی ملی تحول دیجیتال در موسسه آموزش عالی مهرالبرز شکل گرفت، موضوعات و فعالیت های یکسال اخیر مهرالبرز با محوریت زبدگی، نوآوری و رهبری دیجیتال مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر عبادی ریاست موسسه ضمن خوشامدگویی به معرفی حوزه های مختلف دانشگاه دیجیتال مهرالبرز پرداختند و سپس ارزیابان محترم به طرح سوالات خود از معاونت ها و بخش های مختلف دانشگاه پرداختند.

نمایندگان معاونت های فنی و خدمات الکترونیکی، معاونت مالیو منابع انسانی، معاونت پژوهشی و همکاری های بین الملل، معاونت دانشجویی-فرهنگی،دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی، دفتر همکاری های دانشگاه با صنعت و دوره های آزاد و روابط عمومی در این جلسه حضور داشتند. همچنین جناب آقای دکتر جهانی معاون فنی و خدمات الکترونیکی مهرالبرز نیز که امسال کاندیدای دریافت جایزه رهبری دیجیتال هستند به علت سفر به صورت ویدیوکنفرانس در این نشست شرکت نمودند.

این نشست در حاشیه برگزاری مراسم چهارمین دوره ارزیابی و کنفرانس ملی تحول دیجیتال که هفتم اسفند ماه سال جاری در مرکز همایش های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزارخواهد شد، شکل گرفت. بزرگترین گردهمایی نخبگان تحول دیجیتال کشور هر ساله در انتهای سال برگزارمی شود و امسال نیز مهرالبرز در بخش های زبدگی، نوآوری و رهبری دیجیتال کاندیدای دریافت جایزه شده است.