28 بهمن

مراسم بزرگداشت روز زن و مقام مادر در مهرالبرز برگزار شد

مراسم بزرگداشت روز زن با حضور همکاران مهرالبرز در سالن جلسات موسسه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، ابتدا جناب آقای دکتر عبادی ریاست موسسه ضمن خوشامدگویی به حضار در مورد ارزش و مقام والای زنان در جامعه و محیط کار و همچنین بیان جایگاه والای حضرت فاطمه زهرا (س) پرداختند و از تمامی بانوان شاغل در مهرالبرز تشکر ویژه نمودند.
 سپس کلیپی که برای این روز توسط واحد روابط عمومی و منابع انسانی تهیه شده بود و در آن با اساتید، همکاران و بزرگواران شاغل در مهرالبرز با موضوع مادر و زن و خاطره ای از این دو گفتگو شده بود به مناسبت این روز بزرگ پخش گردید.
سرکار خانم سیمین صالحی کارشناس منابع انسانی موسسه نیز ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و بزرگداشت مقام مادر به کلیه همکاران خانم مهرالبرز، خاطره ای از مهرالبرز بیان نمودند که در آن از شرایطی که محیط کاری مهرالبرز فراهم کرده است تا کودکان همکاران در مواقعی بتوانند در فضای کاری حضور پیدا کنند تشکر نمودند.

پس از این بخش مسابقه ای بین همکاران صورت گرفت که در آن از نفرات برنده با اهدای جایزه تشکر گردید. در انتها نیز با اهدای گل به هدیه و عکس یادگاری مراسم به پایان رسید.