04 اسفند

دانشگاه مهرالبرز تعطیل نیست/كلاس های الكترونیكی جایگزین كلاس های حضوری می گردد

دانشگاه مهرالبرز تعطیل نیست/كلاس های الكترونیكی جایگزین كلاس های حضوری می گردد

در راستای رفاه حال اساتید محترم و دانشجویان گرامی و شرایط ویژه ای که پیش آمده است، براساس مصوبه شورای تحصیلات تكمیلی و با توجه به مزیت تحصیل در دانشگاه مجازی و زیرساخت ها و قابلیت های فنی فراهم شده در موسسه آموزش عالی مهرالبرز به استحضار می رساند كه اولین کلاس حضوری نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 8 و 9 اسفندماه به صورت الكترونیكی (مجازی) طبق برنامه زمانبندی كلاس ها و برنامه های آموزشی تفاهم و تنظیم شده، برگزار خواهد شد. دسترسی همه اساتید از طریق پرتال موسسه به آدرس  https://lms.mehralborz.ac.ir/ (پرتال قدیم) برای ورودی های 97 وhttps://auth.mehralborz.ac.ir (پرتال جدید) برای ورودی های 98 فراهم گردیده است.

خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمایید كه راس ساعاتی که قبلاً در برنامه هماهنگ شده است کلاس های حضوری به صورت مجازی برگزار شود.

برگزاری كلاس های در منزل و یا محل كار برای همه اساتید امكان پذیر خواهد بود اما در عین حال در موسسه امكانات لازم برای تشكیل كلاس نیز فراهم می باشد چنانچه هر یك از اساتید به هر دلیل علاقه مند به حضور در موسسه باشند انتظار می رود مراتب اعلام، تا هماهنگی لازم بعمل آید.

ضمناً همكاران فنی و آموزشی در ایام برگزاری كلاس های مجازی همچون كلاس حضوری شما را همراهی خواهند داشت.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

اداره آموزش موسسه مهرالبرز به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند :

به منظور رفاه حال دانشجویان محترم و شرایط ویژه ای که در کشور وجود دارد، کلیه کلاس های حضوری طبق برنامه اعلام شده و در ساعت ذکر شده به صورت مجازی توسط اساتید محترم برگزار خواهد شد.
زمان برگزاری کلاس ها: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 8 و 9 اسفندماه
جهت دریافت برنامه کلاس ها به فایل پیوست مراجعه نمایید .