04 تیر

مشارکت قابل توجه بیش از 450 دانشجو در مدل آزمایشی آزمون های آنلاین

دفتر مشاوره تحصیلی معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز پیرو درخواست های دانشجویان و تصویب برگزاری آزمون پایان ترم به صورت الكترونیكی، جهت كسب آمادگی فنی لازم و آشنایی با نحوه حضور در آزمون الكترونیكی، پس از اطلاع رسانی در وب سایت، شبکه های اجتماعی، پرتال و ارسال پیامک، آزمون های نمونه سازی شده با مشارکت فعالانه ۴۵٠ دانشجو برگزار گردید.

این آزمون ها در روزهای شنبه ٣١ خرداد و یک شنبه اول و سه شنبه سوم تیرماه از ساعت ١٧ لغایت ٢٠ در دسترس دانشجویان بود.
آزمون های نمونه سازی در دو لینک در دسترس بود. آزمون اول شامل انواع قالب های درست/غلط، تشریحی با الزام بارگذاری فایل، تشریحی با امکان تایپ پاسخ و سوالات چهار گزینه ای بود.
آزمون دوم نمونه ای با قالب ارسال پاسخ تمرین، پروژه، کِیس و تِیک هوم در دسترس بود.

با توجه به برگزاری آزمون های الکترونیکی پایان ترم از تاریخ ۵ الی١۵ تیرماه در پرتال هر درس لازم است دانشجویان بر اساس برنامه اطلاع رسانی شده و با استفاده از کامپیوتری متصل به اینترنت پرسرعت در امتحانات شرکت نمایند.

نحوه شرکت در آزمون های آن لاین و ارسال پاسخ تمرین (و پروژه، کِیس و تِیک هوم) در بخش فیلم های آموزشی موجود در لینک اسناد و راهنماها در صفحه اصلی پرتال در دسترس است.

دفتر مشاوره تحصیلی معاونت دانشجویی-فرهنگی