07 تیر

راه اندازی سامانه VOIP موسسه

از آن جا که استفاده از نظر مخاطبان در جهت جلب رضایت آنان در هر مجموعه خدمت رسان، امری ضروری است و باعث خواهد شد تا آگاهی مسئولین از نظر و سلیقه مخاطبان و دانشجویان بالاتر برود، پیرو مصوبه کمیته تحول دیجیتال و اجرای روش اجرایی رسیدگی به شكایات و ارتقای رضایت مندی ذینفعان، با همکاری معاونت مالی و اداری و تلاش معاونت فناوری اطلاعات سامانه نظر سنجی دریافت نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات مهرالبرز پس از چندین ماه در ابتدای تیرماه 1399 راه اندازی گردید.

این سامانه که به صورت تلفنی آماده ی خدمت رسانی به عزیزان می باشد، به ما در شناسایی نقاط قوت و ضعف موسسه یاری خواهد رساند و در ارائه بهتر خدمات و بالا بردن استانداردها مفید و موثر خواهد بود. لذا بدینوسیله از کلیه مخاطبین و دانشجویان گرامی تقاضا می شود پس از اتمام تماس تلفنی خود با بخش های مختلف مهرالبرز، در نظرسنجی تلفنی شرکت نموده و جهت اعلام نظر، از عدد 1 تا 5 به عملکرد و نحوه پاسخگویی کارشناسان مربوطه امتیاز دهید. ضمناً می توانید با ارائه  پیشنهادات و دیدگاه های خود ما را در جهت بهبود و توسعه هر چه بیشتر یاری فرمایید.

شایان ذکر است بازخورد اطلاعات حاصله به صورت ماهیانه و فصلی توسط مدیران بررسی و در ارزیابی عملکرد کارکنان لحاظ خواهد شد. همچنین نقطه نظرات و پیشنهادات دریافتی نیز به صورت گزارشات هفتگی و در قالب اقدامات اصلاحی در جهت بهبود خدمات هر چه بهتر و افزایش سطح رضایت مندی دانشجویان، تهیه و درجلسات مرتبط مطرح خواهد شد.