10 تیر

فاز اول کتابخانه دیجیتال مهرالبرز به بهره برداری رسید

فاز اول کتابخانه دیجیتال مهرالبرز به بهره برداری رسید

با استعانت از الطاف الهی به اطلاع می رساند، در جهت تکمیل سامانه سمنتاک و سهولت دسترسی دانشجویان و دانش آموختگان مؤسسه به منابع علمی، کتابخانه دیجیتال مؤسسه آموزش عالی مهر البرز در فاز اول راه اندازی گردیده و آماده استفاده می باشد. این کتابخانه در حال حاضر با بیش از 3600 عنوان کتاب الکترونیک منتشره 2017 به بعد و پایان نامه های فارغ التحصیلان مؤسسه در اختیار کلیه علاقه مندان می باشد.

از جمله قابلیت های کتابخانه دیجیتال امکان جستجوی درون متنی و همچنین امکان ترجمه همزمان و نشان گذاری داخل منابع از سوی کاربران کتابخانه می‌باشد. این کتابخانه با نشانی الکترونیک dl.mehralborz.ac.ir  در دسترس اساتید، دانشجویان و دانش آموختگان موسسه بوده و نام کاربری و رمز عبور، کد ملی برای کاربران تعریف شده است.

لازم به ذکر است که در منوی بالایی وبسایت مهرالبرز نیز لینک دسترسی به کتابخانه دیجیتال تعبیه شده است.

معاونت پژوهشی و همکاری های علمی مهرالبرز